Ruh haliniz :
MADALYA : Reputation : 13 Points : 10802
Konu: YALNIZ SENİ SEVİYORUM Çarş. Ekim 08, 2008 12:05 pm
Sabah güneşi ile selamlaşırken Saatle tik taklı muhabbetimde Sigaramla paylaştığım efkarımdaydın Aklımdaydın o dalgalı saçların Ve belalı bakan gözlerinle birlikte Bense sizi selamlıyordum sigaram, ben ve yüreğimle Bense bilinmez diyarlarda Sonu belli olmayan bekleyişlerdeydim Keşke şu anda yanımda olsaydı izmaritlerim Sadece onlarla paylaşabiliyordum sensizliği Bir onlar anlıyordu beni Ve konuşma sırası onlara geldiğinde Çoktan sönüp gidiyorlardı Bir ara yanlız olduğumu hissettim Bir ses geldi çok derinlerden Sandım ki gülüne feryat eden bülbülden Yüreğim olduğunu anladım neden sonra o sesin Benimle konuşuyordu sabahın köründe Her zaman ki gibi kör gözleri ve sağır kulakları ile İsyan ediyordu bana
Ve sana diyordu ki Korkuyorum senden felaket olur yokluğun! Bir sabah gözümü açtığımda Dilim varmıyor söylemeye Ağarmış saçlarım, titreyen ellerimle Seni bekleyen yüreğimle Unutamadım seni nerdesin? diye Haykırır şu yaramaz dilim Ne demeli şu dilime Anlatamıyor duygularımı, hüzünlerimi Yüreğimin bir köşesinde can veren Sevda bülbüllerinin feryadını Bu sözler sana sitemim değil Sana olan tutkumun dile gelişi Gidiyorum sonu belli olmayan bekleyişlere Sonu olmadığını seziyorum sanki Ama unutma ki kelebekler bilirken Ateşin sonu olacağını Yine de sarılırlar ona sevgili edasıyla Örtbas edemiyor yokluğunu hiçbir şey Çünkü seni anlatmaya yetmez sözcükler Anlatamam ki istesem de anlatacak bir şey yok ki Kimsin sen? Söyle bana kim olduğunu sanıyorsun? Altı üstü benim gibi bir faninin Ömür boyu unutamayacağı en büyük efsanesin Herşeyden nefret ediyorum Sensizliği anımsatan şiirlerden, yüreğimden V.s'lerden nefret ediyorum. Ama şunu unutma ki Seni ama yalnız Seni Seviyorum' Ayşe yanliz seni seviyor