KUMRUM KUMRUM YÖNETIM

Ruh haliniz: 
MADALYA:  Reputation: 10 Points: 10672
 | Konu: Gülten TELLİOĞLU(Militan Asena) şiirleri kendi sesinden..., Çarş. Kas. 25, 2009 4:06 pm | |
| Gülten TELLİOĞLU-SUSTUM(indirmek için) ŞİİRDEN: Yeni bir başlangıç yapamayacak kadar kırgın ve yorgun Hayallerime ise hep uzaktan bakıp ağladım... İçinde boğulduğum koskoca bir boşluk... Öylesine zor ki seni yaşamak, öylesine ağır ki seni sevmek. Herşeye rağmen sende var olmak istiyorum. Allah'ım ne güzel bir ümit bu. Benim bittiğim, tükendiğim yerde sen başlıyorsun içimde Mutlu, herşeye rağmen gülümseyen gözlerinle gül yüzlüm...
Gülten TELLİOĞLU-BİLMEM HALİMİZ NE OLACAK(indirmek için) ŞİİRDEN: Ülkemizin durumu hiç de hoş değil Bilmem halimiz ne olacak Teröre ve bölücüye oldukça meyil Bilmem halimiz ne olacak
Terörü komünistin azdırdığı bir ülkede Ülkücüye faşistsin denilen bir ülkede Herşeyin planlı işlendiği bir ülkede Bilmem halimiz ne olacak...
Terörün kuyusu kazılmadıkça İmralıda efendisi asılmadıkça Kandile'e AY YILDIZ dikilmedikçe Bilmem halimiz ne olacak.
Gülten TELLİOĞLU-ŞEHİD(indirmek için) ŞİİRDEN: BEDİR'DE BAŞLAYAN YÜCE SEVDANIN GÖNÜLLER FETHEDEN NİCE SEVDANIN ÖLÜMÜ SEVDİREN KOCA SEVDANIN UĞRUNA CANINI VERENDİR ŞEHİD
GAYESİ; VATANDIR, DİNDİR, KUR'ANDIR EZELDEN EBEDE KÖPRÜ KURANDIR MÜJDESİ ÖLÜMÜ TATTIĞI ANDIR HAZRETİ HAMZA'YA YÂRENDİR ŞEHİD
MAZLUMA HAMİDİR, ZALİME ASLAN UNUTULMAZ OLUR, YAZDIĞI DESTAN BAHTİYARDIR ONU SARAN KABRİSTAN SUALSİZ CENNETE GİRENDİR ŞEHİD
Gülten TELLİOĞLU-GAYRI VAZGEÇTİM(indirmek için) ŞİİRDEN: Selam olsun sana ey vefasızım Hasretin güldürmedi hep ağladım Sevgisizlikten yorulmuş bu yüreğimi Alev alev kor ateşler gibi dağladım
Gülten TELLİOĞLU-SENDE BU HALLERE DÜŞECEK MİYDİN(indirmek için) Doğusu, Batısı, Hint'i, Yemen'i Dört gözle beklerlerdi senin gelmeni Öperlerdi ayağını bastığın yeri Sende bu hallere düşecek miydin?!
Malazgirt'te, Sakarya'da, Çanakkale'de Kılıcınla toprak oldu yüzbinlerce kefere Nerde kaldı ihtişamın, adaletin nerde?! Sende bu hallere düşecek miydin?!
Satıldı o uğruna kan döktüğün topraklar, Yeniden ayağa dikilde bir bak!!!
Varsa bu canım Rabbim için Yeterse ömrüm feda olsun bu vatan için Akacaksa aksın kanım hiç durmasın Yeter ki VATAN SAĞOLSUN!
Susmaksa çözüm ben ölümüne susarım İsterse bu dilime hançer vurayım Gitmekse çözüm ben şimdi gideyim Son damlasına kadar kanım vereyim Ben yaşamayım da YETER Kİ VATAN SAĞOLSUN!
AMA SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL BU DERDE! Verilmiş bir söz, bir yemin var dilimde O sevda ki şehadetle Rabbime kavuşmaktır arzum Bu can ki Vatanıma feda olsun Yeter ki VATAN SAĞOLSUN! _________________   |
|
KUMRUM KUMRUM YÖNETIM

Ruh haliniz: 
MADALYA:  Reputation: 10 Points: 10672
 | Konu: Geri: Gülten TELLİOĞLU(Militan Asena) şiirleri kendi sesinden..., Çarş. Kas. 25, 2009 4:07 pm | |
| Gülten TELLİOĞLU-YÜREĞİMİN FERYADI(İndirmek için) ŞİİRDEN: Damla damla yağıyor yüreğimin yağmurları Saçaklarından ruhuma işliyor ağır ağır Sensizliğin dili suskun... Yaralı bir yavru gibi acıtıyor yüreğimi Sen niyetine dağlıyorum yüreğimin kanayan yaralarını Bu acı bitsin diye haykırırcasına... Herşey karanlığa doğmakta yokluğunda Yokluğunun zehirli sarmaşıkları sarmış tüm hayat bağlarımı Ve gücüm tükenene kadar direniyorum Sensizlikte tükeniyorum gül yüzlüm tükeniyorum... _________________   |
|
maviumut ÖZEL ÜYE

Ruh haliniz: 
MADALYA:  Reputation: 0 Points: 3
 | Konu: Geri: Gülten TELLİOĞLU(Militan Asena) şiirleri kendi sesinden..., Salı Ocak 04, 2011 1:31 am | |
| selam hangi linke tikladimsa calismiyor rica edsem ilgilenirmisiniz tesekur ederim |
|